Close
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6
offerte

Offerte aanvragen Vraag een vrijblijvendee offerte aan

bel mij

Bel mij terugLaat het ons weten, we bellen u terug

Aluminium naam en typeplaatjesbekijk meer foto's in gallery..

Combiflex produceert vele naam- en typeplaten per jaar en weet hoe belangrijk deze vorm van naamsvermelding is. Bij de productie van naam- en typeplaatjes komt heel wat kennis en vakmanschap kijken. De producten en machines waarop de platen worden gebruikt, functioneren onder enorm verschillende omstandigheden. In fabrieken, in de chemische industrie en in de buitenlucht, of als naambadges, om maar enkele te noemen.

Of u nu kunststof of aluminium plaatjes wilt, Combiflex kent voor alle omstandigheden de beste combinatie tussen lange levensduur en scherpe prijs. Combiflex beschikt over een uitgebreid machinepark en voert alle bewerkingen in eigen huis uit. Het resultaat is een kwalitatief hoogstaand eindproduct met een scala van extra mogelijkheden. Zelfklevend, met ronde hoeken, voorzien van bevestigingsgaten of met doorlopende nummering gegraveerd, in speciale vormen gefreesd, Combiflex produceert voor elk product de juiste naam- en typeplaat.

D.m.v. indruktoepassing of sublimatie techniek zijn wij in staat de bedrukking voor aluminium type of naamplaatjes in de annodisatielaag van het aluminium te drukken zodat het krasvast, zuurvast is en tegen alle soorten van chemische middelen en weersbestendigheid kan.

Uitvoering:

  • Aluminiumplaten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.
  • In zowel mat, mat satijn en hoogglanzend.
  • Tevens zijn op aanvraag andere eigenschappen verkrijgbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.