Close
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6
offerte

Offerte aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan

bel mij

Bel mij terugLaat het ons weten, we bellen u terug

Domingstickersbekijk meer foto's in gallery..

Door het aanbrengen van een 2 componenten coating krijgt deze unieke domingstickers een dusdanig 3-dimensionaal effect mee en de uitstraling van uw bedrijf naar buiten toe enorm versterkt. De kwaliteit van onze domingstickers is dusdanig dat deze slijtvast, weer, - UV-bestendig is. De domingstickers zijn voorzien van een speciale kleeflaag en na het aanbrengen op uw product niet of nauwelijks verwijderbaar.

Domingstickers geven een duurzame een rijke uitstraling en is bijzonder opvallend, de toepassingen zijn eindeloos. domingstickers zijn verkrijgbaar in ieder gewenst model op glans, - chroom, - goud en aluminiumkleur. In elke door u gewenste maatvoering, waarbij wij zelfs een lengte van meer dan 50 cm kunnen realiseren. Levering is mogelijk vanaf 100 stuks.

Ons bedrijf is voorzien van twee uitstekend geoutilleerde volautomatische doming productiestraten en wij zijn in staat snel en efficiënt uw domingstickers te produceren en te leveren.

Wilt u ook uw bedrijfsnaam of logo een uitstraling meegeven zodat uw product optimaal wordt gepresenteerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een passende en vrijblijvende prijsopgave voor onze doming stickers.

 

Bekijk voor meer info onze:

PDF BROCHURE


Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.