Close
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6
offerte

Offerte aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan

bel mij

Bel mij terugLaat het ons weten, we bellen u terug

Aanlevervoorwaarden

Bij een of meerde kleuren graag gevectoriseerde files aanleveren in:

  • Adobe Illustrator als .eps of .ai of .pdf.
  • Coreldraw bestanden.

Bij full color of indien het niet als bovenstaande voorhanden is, graag Photoshop als .psd of .eps bestanden aanleveren met een minimale resolutie van 300 dpi.

Lettertypes: De gebruikte letterfonts altijd meeleveren of omzetten in lettercontouren.

E-mail: info@combiflex.info , maximaal 5MB; eventuele compressie met Winrar of Winzip (PC).
Post: CD-rom, zipdrive met papier uitdraai.

Indien er geen digitaal materiaal voorhanden is neem dan gerust contact met ons op zodat wij met onze studiomedewerkers voor een oplossing kunnen zorgen.

Telefoon (+31) 40 - 284 28 23.

Aanlevering bestanden:

  • Om een goede druk te maken moet het vector bestand wel in één van de volgende formaten worden aangeleverd;, .ai, .cdr, eps.
  • Dit bestand moet compatible zijn voor de PC en niet voor Mac
  • Lever uw logo aan met PMS (Pantone) kleuren.
  • Meestal heeft uw drukker of ontwerper het logo in zo'n 'vector gebaseerd' formaat liggen. Het is mogelijk om een voorbeeld te bestellen.

Vector vs. Pixel

Wat is een bitmap?

Bitmapafbeeldingen (ook wel pixel- of rasterafbeeldingen genoemd) zijn opgebouwd uit een reeks kleine puntjes, vergelijkbaar met ruitjespapier waarop bepaalde vakjes worden gevuld zodat een afbeelding ontstaat. Bitmaps worden gemaakt en bewerkt in tekenprogramma's zoals Adobe Photoshop, Corel Photopaint, Microsoft Paint. Alle gescande afbeeldingen en foto's zijn bitmaps. Als u het formaat ervan wijzigt, gaat de definitie verloren en worden de afzonderlijke puntjes waaruit de afbeelding is opgebouwd, zichtbaar. Bitmapafbeeldingen worden meestal opgeslagen met de extensie .bmp, .png, .jpg of .gif.

Wat is een vectorfiguur?

Vectorfiguren zijn opgebouwd uit lijnen, curven, rechthoeken en andere objecten. U kunt elke afzonderlijke lijn bewerken, verplaatsen of opnieuw schikken. Als u het formaat van een vectorfiguur wijzigt, worden de lijnen en vormen automatisch opnieuw getekend overeenkomstig de oorspronkelijke definitie en verhoudingen. Aangezien een vectorfiguur uit lijnen en vormen bestaat, kunt u de verschillende delen van de figuur afzonderlijk of gezamenlijk groeperen en degroeperen, herschikken of een andere kleur geven. Vectorfiguren worden opgeslagen in de bestandsindeling van de toepassing waarin ze zijn gemaakt. Vectorfiguren worden meestal opgeslagen met de extensie .wmf, .ai, .cdr, eps.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.